Meniu

Prezentare - ADI SERVICE

Adi Service este o firma privata din Sibiu, infiintata in anul 2005. Isi desfasoara activitatea in domeniul auto oferind o gama profesionala de servicii specifice adaptabile unei mari varietati de autoturisme, autovehicule si utilaje auto. 

Detinem un service auto modern, situat in Sibiu, Strada Livezii Nr. 69, in care se pot efectua o parte din serviciile ce le oferim: service auto, depanare, vulcanizare auto, inspectie tehnica periodica atat pentru autovehicule cat si pentru motociclete si autoutilitare pana in 3.5T, spalatorie auto etc. Lucram cu echipamente profesionale ce respecta standardele europene in vigoare, astfel incat oferim garantia calitatii serviciilor prestate. 

Suntem autorizati RAR din anul 2005, fapt ce ne permite efectuarea de interventii specifice pentru o gama larga de autoturisme si autoutilitare avand o greutate de pana la  3,5 tone. 

Oferim servicii prompte pentru a ne situa in topul preferintelor dvs. Flota noastra auto este alcatuita din:

Echipa Adi Service are o experienta bogata in acest domeniu oferindu-va cele mai bune solutii pentru problemele ce le aveti cu autoturismul dvs.  


AdmirorGallery 3.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.